Kuljetuspyörät

Rollmex Oy on kuljetuspyörien vankka ammattilainen.
Henkilökuntamme vuosikymmenien kokemuksella löydämme varmasti oikean pyörän oikeaan paikkaan. Varastostamme kattava valikoima kuljetuspyöriä asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Manner-kuljetuspyörät

Päämiehemme Mannerin Konepaja Oy on valmistanut Hangossa korkeatasoisia kuljetuspyöriä jo yli 50 vuoden ajan. Koko toiminnan vakaana perustana on yli sadan vuoden kokemus metallin ja myöhemmin myös muovin työstämisestä. Mannerin valikoimassa on tuhansia erilaisia kuljetuspyöriä.

Manner-pyörien keskeiset käyttäjäryhmät ovat:

  • materiaalinkäsittely-, sairaala- ja ravintolalaitteita valmistava teollisuus
  • elintarviketeollisuus
  • kaupan jakelujärjestelmät
  • sairaalat ja kuntoutuslaitokset
  • ravintolat

Lataa täydellinen pyöräkuvasto tästä

Huonekalupyörät

Huonekalupyörät

Kaikkiin kevyisiin esineisiin, joiden pitää liikkua pehmeästi.
Huonekaluihin, pöytiin, laatikostoihin, pieniin tarjoilupöytiin, erilaisiin telineisiin...

Kantokyky 20-75 kg
Pyörän halkaisija 30-62 mm

Lataa esite.

Kevyet kalustepyörät

Kevyet kalustepyörät

Termoelastisen kumirenkaan ansiosta sopivat erinomaisesti kalusteisiin, joiden pitää liikkua pehmeästi ja äänettömästi. Siivousvaunuihin, kilpitelineisiin, vaatetelineisiin sekä kevyihin asennus- ja työkalupöytiin.

Kantokyky 50 kg
Pyörän halkaisija 75-125 mm

Lataa esite.

Wheel 2000

Wheel 2000

Sopii kaikkiin kalusteisiin, joiden pyöriltä vaaditaan hiljaista ja tärinätöntä kulkua, pientä liikkeellelähtö- ja kulkuvastusta sekä hyvää korroosionkestävyyttä. Kaksoispyörärakenteensa ja materiaaliensa ansiosta pyörä kulkee hiljaa ja lähes tärähtämättä epätasaisillakin pinnoilla. Helppokäyttöinen jarrupoljin. Huoltovapaat urakuulalaakerit.

Kantokyky 70 kg
Pyörän halkaisija 125 mm

Lataa esite.

Tango -kalustepyörät

Tango -kalustepyörät

Tangossa yhdistyvät edistyksellinen muotoilu ja viimeisin raaka-ainetietous. Pyörä on helppo puhdistaa, korroosiovapaa eikä jätä jälkiä lattiaan. Lisäksi Tango G2 on erittäin hiljainen. Siksi se sopii erinomaisesti mm. tarjoiluvaunuihin, keittiölaitteisiin, kuntoutus- ja sairaalalaitteisiin, elektronisiin laitteisiin, sekä suurtalous- ja ostosvaunuihin.Tango G2 on saatavana asiakkaan omilla väritoivomuksilla ja tuotemerkillä suurille määrille.

Kantokyky 70-110 kg
Pyörän halkaisija 75-125 mm

Lataa esite.

Kalustepyörät

Kalustepyörät

Kaikkiin kevyisiin esineisiin, joiden pitää liikkua pehmeästi.
Pyörät kestävät jatkuvaa käyttöä ja kovia olosuhteita. Sairaaloihin mm. sänkyihin, paarivaunuihin, instrumenttipöytiin sekä suurkeittiökalusteisiin, ostoskärryihin ja työkaluvaunuihin.

Kantokyky 90-105 kg
Pyörän halkaisija 75-150 mm

Lataa esite.

Teollisuuspyörät

Teollisuuspyörät

Vahvan rakenteensa ansiosta moitteettomasti ja pitkään toimivat teollisuuspyörät sopivat jatkuvaan, kovaan käyttöön mm. teollisuudessa, suurvarastoissa ja myymälöissä. Raskaisiin työkalu- ja asennusvaunuihin, jätesäiliöihin, tavararullakoihin, rakennustelineisiin.

Kantokyky 90-750 kg.
Pyörän halkaisija 70-250 mm.

Lataa esite.

Raskaat pyörät

Raskaat pyörät

Laitteisiin, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta liikuttava kevyesti. Satamiin, sahoille, raskaaseen teollisuuteen, nostosiirtovaunuihin, pinoamisvaunuihin, trukkeihin... Pieni rakennekorkeus. Kääntö- ja kiintohaarukat on hitsattu järeästä teräslevystä. Kestävät kuulalaakerit.

Kantokyky 250-6200 kg
Pyörän halkaisija 80-500 mm

Lataa esite.

Ilmakumipyörät

Ilmakumipyörät

Laitteisiin, joiden on kuljettava joustavasti ja pehmeästi. Kottikärryihin, venetrailereihin, keveisiin perävaunuihin. Halkaistavat vanteet helpottavat pyörien huoltoa. Läpimenevä tai toispuoleinen akseli.

Kantokyky 135-1000 kg
Pyörän halkaisija 225-460 mm
Suurin sallittu nopeus 4 km/h.

Lataa esite.

Ruostumattomat pyörät

Ruostumattomat pyörät

Ruostumattomat pyörät ovat oikea valinta märkiin ja kosteisiin olosuhteisiin.

Käyttokohteita mm. elintarviketeollisuuden laitteet ja vaunut, suurkeittiökalusteet ja -vaunut sekä sairaalakalusteet, sairaalalaitteet ja -vaunut

Kantokyky 70-370 kg
Pyörän halkaisija 80-200 mm

Lataa esite.

Lämpöäkestävät pyörät

Lämpöäkestävät pyörät

Lämpöä kestävien pyörien kumipyörät (LMK) kestävät jopa + 250°C. Kumipyörän etu on, että se ei varastoi lämpöä samalla tavalla kuin alumiini. Soveltuvat mm. leipomoihin ja maalaamoihin.

Kantokyky 60–145 kg
Pyörän halkaisija 80–125 mm

Lataa esite.

Sähköäjohtavat pyörät

Sähköäjohtavat pyörät

Sähköä johtavat pyörät soveltuvat käytettäviksi muun muassa ESD-suojatuilla alueilla, esim. elektroniikkateollisuudessa, sairaaloissa tai kun tarvitaan tarvikkeita/laitteita, jotka ovat herkkiä staattiselle sähkölle.

Kantokyky 50–200 kg
Pyörän halkaisija 75–150 mm

Lataa esite.